Otvorene prijave za SPARK.ME 2022 startap takmičenje

Najbolji startap ide na TechCrunch Disrupt konferenciju u San Francisku

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. jun u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za Spark.me 2022 startap takmičenje koje se ove godine po prvi put organizuje pod sponzorstvom Infobipa, globalne komunikacione platforme koja kompanijama omogućava da objedine interakciju i komunikaciju sa korisnicima. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da posjeti TechCrunch Disrupt - jednu od najvećih svjetskih konferencija namijenjenih startapovima koja okuplja vodeće svjetske investitore i medije, a koja će se održati od 18. do 20. oktobra u San Francisku. Osim navedenog, sponzor takmičenja je obezbijedio dodatne nagrade za sve startapove koji budu učestvovali na takmičenju.

Otvorene prijave za SPARK.ME 2022 startap takmičenje

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno i besplatno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2020. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Dosadašnji pobjednici Spark.me startap takmičenja su Boostowski (2019), Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013).

Sve što je potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavni formular na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 29. maj 2022. godine, do 23:59 CET. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na konferenciji Spark.me, biće objavljen 01. juna, na zvaničnom sajtu konferencije.

Pobjednički startap će dobiti priliku da posjeti jednu od najvećih startap konferencija od 18. do 20. oktobra 2022. godine u San Francisku. Nagrada podrazumijeva dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe i dvije karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2022. Osim što je posjećuju investitori i startapovi, konferencija je jedan od medijski najpraćenijih događaja sa kojeg izvještavaju portali i časopisi poput Bloomberg, CNBC, Financial Times, The Wall Street Journal i BuzzFeed. Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se članovi regionalnih startap timova edukuju kroz brojne radionice dostupne na konferenciji, ali i da svoju biznis ideju predstave potencijalnim investitorima i povežu se sa drugim startapovima sa kojima mogu razmijeniti iskustva vezana za skaliranje biznisa.

Sponzor ovogodišnjeg Spark.me startap takmičenja je Infobip, prvi hrvatski jednorog (startap čija je tržišna vrijednost procijenjena na više od 1 milijarde dolara). Ovim sponzorstvom obezbijeđene su nagrade za svih 10 timova koji se kvalifikuju za učešće na Spark.me 2022 startap takmičenju. Dok će za 9 timova biti obezbijeđeni vaučeri u vrijednosti od 20.000 dolara za Infobip proizvode i usluge, jedan startap će imati priliku da osvoji glavnu komunikacionu nagradu - vaučer u vrijednosti od 50.000 dolara za Infobip proizvode i usluge i 2 karte za Infobip Shift 2022, najveći događaj za programere u jugoistočnoj Evropi, koji će se održati od 19. do 20. septembra 2022. godine u Zadru.

Organizatori su prethodno objavili imena pet Spark.me 2022 govornika – u pitanju su Michael G Jacobides(jedan od 50 najvećih biznis i menadžment mislioca na svijetu u redovnom dvogodišnjem izboru Thinkers50 i profesor preduzetništva i inovacija i profesor strategije na prestižnoj Londonskoj poslovnoj školi), Sir Paul Collier (profesor ekonomije i javne politike na Blavatnik škole javne uprave Univerziteta u Oksfordu i TED govornik), Christopher S. Penn(svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju), Fredrik Härén(istraživač kreativnosti koji je do sada održao preko 2.000 predavanja u više od 70 država na šest kontinenata) i Pete Blackshaw (međunarodno priznati stručnjak iz oblasti digitalnog marketinga i brendiranja, inovator, autor i lider koji je bio zadužen za digitalne i društvene medije u kompanijama Nestlé, Nielsen i Procter & Gamble).

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu - www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani do 29. maja mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Konferenciji Spark.me prisustvuje preko 700 učesnika iz više od 20 država širom svijeta.

Za više informacija o Spark.me 2022 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme, Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/ i LinkedIn nalog https://www.linkedin.com/company/10336372/

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.