Napravite savršene lokne bez prese i fena

Upoznajte se sa izgledom suvih lokni, novim trendom za koje vam je potreban samo peškir!

Napravite savršene lokne bez prese i fena

Postupak

Postavite peškir na nižu ravnu podlogu, i savijte se tako da vam krajevi kose dodiruju peškir. Spuštajte lagano glavu do kraja. Zatim obavijte kosu gornjom i donjom stranom peškira, uvijte mu krajeve i vežite ih dobro oko glave. Ostavite tako da odstoji, dok vi slobodno obavljate druge obaveze. I... voila! Skinite peškir i otkrijte suve kovrdže vaših lokni.

Šta volimo kod ovog načina sušenja?

Osvežavajuće-jednostavna tehnika koja može da ukroti kosu bez ikakvog oštećenja stilizovanjem. S obzirom da su lokne postavljene visoko iznad glave u peškiru, to im daje bolju definiciju i laganiji pad.

Ovakav način sušenja i pravljenja suvih lokni se postiže jer pamučan peškir izvlači vlagu, apsorbuje višak vode iz kose, ostavljajući je dovoljno hidriranom-što je suštinsko za glatke lokne. 

Pogledajte u nastavku video koji detaljnije objašnjava sam postupak, korak po korak:

 

Elle.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.