Šta boja kose govori o vama

Šta boja kose govori o vama

Istraživanja pokazuju da dužina i boja kose mogu dosta da otkriju o vašem karakteru. Duga kosa zahtjeva dosta njege i pažnje, a žene koje imaju dugu kosu vjeruju da ih ona čini privlačnijim i ženstvenijim.

Sa druge strane, i kratka kosa može da bude veoma zanimljiva. Ona zahtjeva često šišanje i oblikovanje što govori da žena mnogo vodi računa o svom izgledu i čak otkriva umjetničku stranu žene. Što se boje tiče, žene su veoma smjele u ekperimentisanju, što nekada može da otkrije i njihova unutrašnja osjećanja. O tome šta boja kose otkriva o ženi govorili su muškarci, pa pogledajte šta su oni rekli i da li su bili u pravu.

Plavuša

Plavuše često gledaju kao seks simbole. Smatraju ih nježnim i poslušnim, ali i ženstvenim i hrabrim. One imaju odličan smisao za humor, prihvataju šalu na svoj račun, uprkos mnogim stereotipima koji o njima kruže. One možda izgledaju osjetljivo i lako, ali su vrlo inteligentne i borbene.

Brineta

Na brinete gledaju kao na odgovorne, drage i pametne djevojke. Muškarci kažu da su one sposobnije i predanije poslu, da više piju i da su sklone umjetnosti. Brinete stoje čvrsto na zemlji, veoma su pouzdane i dobri su prijatelji.

Crvenokosa

Muškarci kažu da su crvenokose otvorene i osjetljive, ali i ženstvene i vatrene. Obično su tvrdoglave i teško se navikavaju na nove stvari. Kroz život idu hrabro, temperamentne su i ne dozvoljavaju da ih išta sputava. U krevetu su strastvene i dominiraju.

Crnokosa

Crnokose djevojke su hrabre i umjerene, ali i sebične i nesigurne. Njihov karakter može da odgovara samo određenom tipu muškarca, jer oni misle da su crnke ponekad melanholične i dominantne. Odlično barataju sa novcem, zanima ih istorija, umjetnost i sklone su tetoviranju.

Aleksandra Dejanović

wannabemagazine

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.