Šampon za volumen i sjaj kose kao da ste na moru

Šampon koji otklanja sve nečistoće s kože glave, daje volumen kosi, podstiče cirkulaciju i njeguje samo dlaku – sve to ćete dobiti ako u najobičniji šampon dodate malo morske soli. Ovo je doslovno spas za najveći problem miliona žena, a to je pretjerano mašćenje kose i nedostatak volumena.

Šampon za volumen i sjaj kose kao da ste na moru
Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo zahvaliti morskoj soli. Ali, zašto biste u 21. vijeku čekali da idete na more da biste imali savršenu kosu? U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu!

So možete pomiješati s vodom i malo parfema, pa da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate valovitu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili predivan volumen i onaj škriputav osjećaj skroz čiste kose.

Jedan od najprodavanijih šampona na svijetu nastao je upravo tako – ljudi su pomiješali bazu za šampon s malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa cijeli dan bude puna volumena i predivnog mirisa.

Ne morate kupovati skupi šampon da biste to postigli – dovoljno je da pomiješate malo krupne morske soli, limunovog soka i omljenog šampona i time da perete kosu nekoliko puta sedmično.

Rezultati ne mogu a da vas ne oduševe!

 

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.