Stvari koje će muškarci pogrešno shvatiti

Ponekad vam se desi da muškarac vaš gest protumači na pogrešan način i umjesto da mu bude drago zbog nečeg što ste napravili, on se naljuti.

Stvari koje će muškarci pogrešno shvatiti

Saznajte koje su to stvari i situacije koje muškarci pogrešno tumače:

- Ukoliko ste pristojni prema nekom muškarcu, ljubazno razgovarate s njim i pritom se ponekad osmijehnete, on može to protumačiti kao flert.

- Ukoliko ste jedna od onih žena koje se razumiju u teme o kojima obično samo razgovaraju muškarci, vjerovatno će oni misliti da glumite i da želite da ih impresionirate.

- Kada je seks u pitanju, muškarci sve zasluge pripisuju samo sebi. Ukoliko ste doživjeli vrhunac, on će biti uvjeren da je to samo zbog njegovih dobrih vještina u krevetu.

- Ukoliko vam se desi da pred muškarcem pokažete da ste nervozni, on će odmah misliti da imate one dane u mjesecu. Ni jedan neće pomisliti kako imate nekih drugih problema, na primjer poslovnih.

- Kada se žena lijepo obuče i sredi se od glave do pet, svaki muškarac će pomisliti da je to uradila radi njegam.

 

ljepota.ba

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.