Prosta računica: Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik

Jednostavnim sabiranjem vokala u imenu vašeg izabranika dobićete opis njegovih vještina u krevetu

Prosta računica: Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik

Samo treba da saberete “dva i dva” i saznaćete kakvog muškarca imate pored sebe, zato bacite se na računicu.

Svakom vokalu (dakle slovima A, E, I, O, U) dodijelite odredjen broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete sa kakvim muškarcem  imate posla. Najprije zapišite sve vokale u imenu vašeg partnera. Zatim svakom vokalu dodijelite odredjen broj i saberite ih. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.
A-1
E-5
I-9
O-6
U-3
Primjer: Nikola 9+6+1=16=1+6=7

Broj 1

On je prilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. “Umoran sam!”, “Imao sam naporan dan na poslu!”, “Ne mogu sada ništa da radim!” jesu rečenice koje će često izgovorati. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nježan i strastven ljubavnik.

Broj 2

Za ovog muškarca nikako ne bismo smjeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu “nije ni do malog prsta”. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo bleda sijenka ljubavnika kakvog bi svaka žena voljela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim “poduhvatima” iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.

Broj 3

Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok, ali pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne djeluje nimalo spontano. Poslije nekoliko nedjelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unaprijed isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sljedeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

Broj 4

Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli SM igre, već da mu možda više prija masaža ili odredjene poze. A ako se to vama ne dopada – nadrljali ste.

Broj 5

Ovdje je riječ o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i umije da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smete da ga pitate gdje i kada je naučio te “cake” – to može da ga povrijedi.

Broj 6

Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto “životinjsko”. Broj 6 je djavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite nevjerovatnu sreću, osjetite intenzivna osjećanja i strast, sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

Broj 7

Nijedan muškarac neće pokazati više saosjećanja od ovoga. On umije da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nježan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa u “svim čulima”. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

Broj 8

Osam je broj beskonačnosti, a vi ste “upecali” muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvijek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

Broj 9

Broj devet simbolizuje razuzdanost i “divljinu”. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osjećaj da ste dospjeli u sasvim drugi svet. Njemu je seks u krvi, a umjetnost zavodjenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti.

Izvor: telegraf.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.