Muškarci ne lažu

Muškarci ne lažu

Da, da, muškarci ustvari ne lažu, nego nam samo govore stvari koje mi želimo čuti.  A, razlog tome je, nažalost taj što moraju da paze kad će, šta i kako da nam kažu, jer žena na kraju dana odlučuje hoće li biti poslastice u krevetu ili glavobolje.

Kada žena traži od muškarca da razgovaraju o problemu ili o nekoj situaciji, oni jadni odmah pomisle da je u pitanju zamka, pogotovo ako se u tom slučaju od njih izričito traži da budu iskreni. A činjenica je, moramo priznati, da žene često nisu zadovoljne kad čuju istinu.  Baš zato, postoje neke stvari koje muškarci govore samo drugovima, a nikad neće podijeliti sa boljom polovinom.

Da, da sve je u seksu! Muškarci vole seks i stalno im je na pameti. Muškarci vole promjene i novotarije u seksu, a o ženama koje uživaju u seksu i aktivne su u krevetu, da ne pričamo.

Naši "dilberi" su totalono neraspoloženi za romantiku kad im zagorčavamo život. Kažu: "Ako želite da se mazite, nemojte na minut prije toga zvocati za podignutu dasku na wc šolji ili zbog smeća koje nismo izbacili."

Muškarci osjećaju strast prema nekim stvarima koje mi žene ne razumijemo. U prevodu sa njihovog jezika, ako vam kaže da nije baš neki tip za boks, akcione filmove, glupe serije, da ne voli motore, pištolje ili slično, definitivno laže samo da bi se poseksao s vama.

Uh, a tek što ne vole žensku zabavu i stvari u kojima žene uživaju. Jedan takav primjerak kaže kako bi radije pojeo staklenu čašu, nego da gleda Bridžit Džons. Ali, dobro ajde, pogledaće ako će poslije toga biti akcije u krevetu.

Kad žena kaže: "Moramo da razgovaramo!", oni čuju: "Bijesna sam kao ris!".  Naši muški kažu da žene nikad ne razgovaraju o stvarima koje su njima bitne i napete, poput sporta recimo, pa kad čuju ove tri riječi i ženskih usta, znaju da je riječ o nečemu što muči upravo ženu i da su zapravo oni nekako krivi za to.

Muškarci mrze sastanke. Zašto? Pa zato što moraju da lažu, a muškarci ne vole da lažu. Neki od njih idu toliko daleko da kažu kako jedva čekaju da se ožene, jer bi onda mogli da prestanu da lažu kako bi se ogrebali za seks. Nevjerovatno i zanimljivo, zar ne?

I koji bi zaključak mogao biti na kraju? Pa nema zaključka, osim još jednom: Nevjerovatno i zanimljivo,zar ne!?

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.