6 signala da ste u kvalitetnoj vezi

Međusobno se podržavate, iskreni ste, ravnopravni… Ovo su putokazi da ste u zdravoj vezi. Saznajte šta još jedan partnerski odnos čini stabilnim.

6 signala da ste u kvalitetnoj vezi

ISKRENOST Nikada ne možete da znate da li vam druga strana  govori istinu, ali možete da odlučite da vjerujete. Ako je to slučaj u vašoj vezi, ako ste potpuno otvoreni i iskreni, onda znajte da ste u kvalitetnoj vezi.

OTVORENI I PREMA DRUGIMA Mnoge moderne veze danas su skrivene od očiju javnosti i odvijaju se u nekim čudnim svijetovima. Ako je vaša potpuno drugačija od te, odnosno ponosno predstavljate dragim ljudima svog partnera, onda ste u odnosu punom potencijala.

RAVNOPRAVNI STE Ako se neko u odnosu osjeća inferiornije ili druga strana želi da mu nametne taj osjećaj, onda ta veza nema blistavu budućnost.

MEĐUSOBNO SE PODRŽAVATE Ako vas partner bodri u vašim nastojanjima i ako zna da se istinski raduje vašim uspjesima, onda ste u predivnom odnosu. Naravno, i vi treba isto tako da se ponašate. To je jedna od najljepših karakteristika skladne veze.

SEBI STE NA PRVOM MJESTU Kad je par sebi najvažniji i kad prije partnera ne dolazi ništa drugo kao što su cigarete, droge, drugi ljudi, televizija, onda možete reći da ste u funkcionalnoj vezi. To je onaj odnos u kom je dvoje ljudi svjesno koliko međusobno znače i kolika je vrijednost njihovog odnosa.

PRIHVAĆENI STE TAKVI KAKVI STE Svaki čovjek ima i svojih vrlina, ali i mana. Vrline je lakše prihvatiti dok manama druge strane često prigovaramo. Ako je tako i kod vas, onda vaša veza nije baš na visokom nivou. Ali, ako se prihvatate tačno takvi kakvi jeste – sa svim vrlinama i manama – onda se tu može govoriti o zdravoj i zreloj vezi.


Fenserka.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.