Zaboravni oni

Zaboravni oni

Prema jednom istraživanju austrijskog Market-Instituta 48 odsto ispitanica označilo je pamćenje važnog datuma kao veoma važno, a ispunjen seksualni život bio je na drugom mjestu. Prema toj anketi 16 odsto muškaraca zaboravilo je rođendan svoje drage. Na zaboravljanje godišnjica 44 odsto žena reaguje razočarano, bijesno ili uvrijeđeno. Bečki seksualni terapeut, Elia Braganja, podsjeća muškarce da "samo srećne žene žele seks".

Svaki drugi muškarac bar jednom je zaboravio godišnjicu braka. Žene to smatraju nedostatkom poštovanja. Nova usluga na internetu (www.stehtzummann.at) koja, za sada samo Bečlije, podsjeća na važne datume, trebalo bi da posluži kao spas.

Na pomenutoj stranici je odnedavno postavljena besplatna usluga koja putem SMS- ili mejl-poruke podsjeća muškarce na važne datume. "Pažnja je najjači afrodizijak za žene", naglašava Braganja, i dodaje da se svaka žena može pridobiti ukoliko joj muškarac pokloni pažnju.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.