Kabuki četkica

Kabuki četkica

Bez alata nema zanata – ovom krilaticom vode se profesionalni šminkeri, pa i ne čudi što njihove "beauty" uglove krasi mnoštvo četkica za šminkanje. Naravno da nam za svakodnevno nanošenje šminke nije potrebno više od par četkica, a mi ćemo vam danas predstaviti jedan apsolutni favorit među make up četkicama – kabuki četkicu.

Kabuki četkica je pogodna za nanošenje tečnih, ali i praškastih, tvrđih tekstura. Posebno je pogodna za nanošenje bronzera jer zbog gustine, rasporeda dlake kao i oblika ova četka omogućava suptilan, nježan, ali istovremeno efektan „final touch“ na vašem licu.  Kabuki četku lako ćete uočiti na polici u drogerijama – niska je i debela. Dostupna je i baby kabuki četkica koja je pogodnija za transport i nošenje u neseseru.

Kabuki četkom možete setovati puder na licu, a možete je koristiti i za nanošenje praškastih proizvoda na vrat, dekolte i recimo – ramena kada želite da ih istaknete.

Na našem tržištu dostupno je više varijanti ovog tipa četki, raznih proizvođača i cijena.

Ne zaboravite da redovno perete i pravilno održavate kabuki četkicu.

 

jollymagazine.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.