Pod suncem Rima

Piše: Audreysdream

Ovoga puta donosimo sasvim drugačiji post koji je posvećen Rimu, njegovoj kulturi, srdačnim ljudima i dobroj hrani :)

Pod suncem Rima

Četiri suncem okupana dana bila su nam dovoljna za obilazak svih važnijih rimskih znamenitosti: Foruma Romanuma, Koloseja, Fontane di Trevi, Campidoglia, crkve sv. Petra u Vatikanu, Sikstinske kapele. Šetnju gradom prekidale bismo samo zbog pauze za ručak, a vjerojatno znate da su Talijani nadaleko poznati po svojoj ukusnoj hrani: tjestenina, riža, pizza, "paninni" te da konobari vrebaju iza svakog ugla nagovarajući vas da sjednete upravo u njihov restoran. Duh grada osjeti se u svakoj uličici kojom šetate, a miris naranči sa stabala, toplih peciva, cannola i ostalih slastica prati vas kamo god pođete.

Kao na svakom putovanju pa tako i ovom, nastojale smo outfite, a posebno obuću prilagoditi napornom hodanju. Po našem mišljenju prugice i jednostavnost svakako su doborodošle na putovanju jer osim što su udobne također su i chic :)

Na kraju vam možemo samo preporučiti da posjetite ovaj čaroban grad. 

P.S. Ostavljamo vas da za sada uživate u Rimu na fotografijama! 

Više fotografija pogledajte na Audreysdream

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.