Proljećna šminka: Romantično, grafičko i senzualno

Topliji dani traže toplije nijanse šminke koje licu daju određenu svježinu. Sjenke u boji breskve idealne su za dan, ali uz ajlajner u boji pretvaraju se u večernji look.

Proljećna šminka: Romantično, grafičko i senzualno

Sa dolaskom toplijih dana vratile su se i tople nijanse u šminkanju. Proljećna šminka bazira se na prozračnim tonovima koji naglašavaju prirodnu ljepotu. Najčešće su to boja breskve, bež nijanse i smeđi tonovi koji prolaze u dnevnim varijantama, ali podebljane ajlajnerom u boji mogu se nositi u večernjim izdanjima. Inspiraciju za svoju šmink možete pronaći u video tutorialima.

Ajlajner u boji za senzualan pogled

Jarke nijanse ajlajnera vizualno otvaraju pogled i naglašavaju plave i zelene tonove u očima. Najbolje ih je nanijeti uz donju liniju oka i kombinovati sa neutralnim tonovima sjenke kako bi što više došle do izražaja. 

Boja breskve na očima

Bronzani tonovi, narandžasta boja i boja breskve odaju utisak osunčane kože i licu daju svježinu. Sjenke se spajaju s mačkastom linijom sjenki, dok na usnama prolaze ružičasti ruževi. 

Proljeće u grafičkoj tehnici

Ljepota ovog makeupa leži u kontrastu. Kombinacija dviju nijansi sjenki, poput narandžaste i plave privlači poglede, a ne iziskuje puno truda. Prvo treba osjenčiti dio ispod obrva narandžastom nijansom pa potom na kapak nanijeti plavu sjenku i cijeli makeup zaokružiti mačkastom linijom eyelinera. 

 

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.