14 trenutno najpopularnijih frizura

14 trenutno najpopularnijih frizura

Da li volite da ste u trendu i da uvijek budete moderni? Ukoliko je to slučaj, na pravom ste mjestu! Donosimo vam četrnaest trenutno najpopularnijih frizura. Sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju za sledeći odlazak u frizerski salon.

 

Šiške prebačene u stranu sa stepenastim slojevima ključna su tačka ove kratke frizure te pružaju moderni “štih” svakodnevnom stajlingu.

 

Istaknite svoju “žestoku” stranu i osjećaj za stajling pomoću ombre nijansi uparenih sa stepenastom teksturom i intrigantnom “zavjesom” od šiški.

 

Čokoladne nijanse s naznakama kestenjastih pramenova ovoj valovitoj frizuri daju glamurozni efekat.

 

Definisana geometrijskim oblikom i naglašena bojom vatrene višnje, ova privlačna frizura je dinamična, ali i odlična za svakodnevne varijante.

 

Vanila plave vlasi samo su uvod za “odvažne” šiške koje padaju preko očiju i daju utisak savremene frizure.

 

 Šiške prebačene u stranu i kratko ošišana kosa sa strana privlače pažnju na vaše usne i oči te definišu konture vašeg lica.

 

Kratka frizura sa mnogo volumena idealna je za večernje izlaske. Volumen postižete nanošenjem pjene, a za dnevne varijante nanosite vosak.

 

 

Raskošne lokne prebačene su u stranu i dovedene su do apsolutnog savršenstva te daju ovoj frizuri modernu i romantičnu notu.

 

Ova kratka definisana frizura koja prkosi gravitaciji pojačana je nijanasma burgundca koje daju fantastičan naglasak ovom multidimenzionalnom izgledu.

 

“Prikažite” svoje samopouzdanje i privlačnost pomoću asimetrične bob frizure tamno kestenjastih nijansi.

 

Sa intrigantnom mješavinom čokoladnih i karamel nijasni ovaj stajling služi kao podsjetnik da je uvijek zabavno biti žena sa kovrdžavom kosom.

 

Oštri teksturisani vrhovi daju dramatičan izgled ovoj sjajnoj bob frizuri sa mnogostrukim zlatno-braon nijansama te ujedno ističu i oči.

 

Fantastična boja bakra zapravo je jedna od onih boja koju nose veoma “hrabre” žene. Svilenkasto glatki valovi samo poboljšavaju i dodatno naglašavaju ovu prekrasnu boju.

 

 

minimagazin.info

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.