Ovako će vaš brijač trajati duže

Jedan od najlakših metoda uklanjanja dlačica definitivno je brijanje. Mnoge dame ljeti upravo na ovaj način uklanjaju neželjene dlačice pa vam donosimo nekoliko savjeta kako da na najbolji način održavate vaš brijač kako bi što duže ostao oštar i koristan.

Ovako će vaš brijač trajati duže

Naravno, bilo bi dobro da imate jedan od specijalnih brijača za žene, ali i oni za jednokratnu upotrebu bi trebalo da posluže.

Prvo i osnovno pravilo je da nikada ne brijete noge na suvom. Koliko nije dobro za vašu kožu tako nije dobro ni za sam žilet.

Drugo, ne manje važno pravilo je da stalno ispirate brijač dok se brijete, a treće možda najvažnije pravilo je na koji način ostavljate brijač do sledećeg korišćenja.

Važno je da stoji na suvom mjestu gdje nema puno vlage, a nakon korišćenja uvijek ga prebrišite suvom krpom. Ukoliko vam se dogodili da je žilet počeo da rđa, sledeći put nožić premažite maslinovim uljem. 

 

b92.net

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.