Nedjeljna Insta inspiracija No4

Protekla je još jedna inspirativna sedmica na Instagram profilu portala pa je redakcija i ovog puta naišla na izobilje predivnih fotografija koje smo poželjeli da repostujemo.

Nedjeljna Insta inspiracija No4

U ovonedjeljnom #zsjreposttime izboru imamo 21 objavu,  a evo kako izgleda TOP10 objava koje je su "Instagram ljudi" najviše lajkovali. Wink

Ubjedljivo najveći broj lajkova za najveći podvig! Dijana je osvojila najviši vrh Durmitora, a nas je oduševila fotka koja svjedoči o njenom uspjehu.

 Ivana je magiju za kojom traga pronašla u Veneciji...

 Ivana D. uživa u ljepotama Šibenika, a mi u njenom foto izvještaju...

 Vildana je uz objavu ove čarobne fotografije poslala i snažnu poruku kojom nas je oduševila.

 Sanja uživa u ljepotama Poreča...

Evo i jedne modne objave. Marija nas je osvojila sa lepršavom haljinom predivnog dezena i divnom tašnom od pruća...

Već smo rekli da Ivana D. osvaja svojim fotografijama pa nije nikakvo čudo što se u TOP10 izboru pronašla još jedna njena objava. Šta reći za ovaj pogled!!!?!

 Smijemo li da kažemo da je ova fotografija naš favorit? Prosto moramo. Kao što smo i napisali u komentaru objave, ljubav između tate i ćerke je jedna sasvim posebna dimenzija, a mama Jovana je ulovila savršeni trenutak!

Još jedna očaravajuća fotografija koja poručuje koliko je život lijep kada se volimo...

Ana H. nas vrlo često oduševi svojim objavama, a na ovoj poručuje kako je najljepše uživati nedjeljom.

Vjerujemo da vam se dopada ovonedjeljni TOP10 izbor. Pozivamo vas da pogledate i ostale repostovane objave na #zsjreposttime jer su sve zaista predivne, a ako već niste, zapratite na Instagramu @zenasamja, kao i profile koji nas inspirišu. Jer ljubav se ljubavlju vraća.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.