Nedjeljna Insta inspiracija No5

Na Instagram profilu portala i protekle sedmice je bilo vrlo inspirativno. Redakcija uživa u objavama dama koje prati pa je i ovog puta izbor fotografija neodoljiv.

Nedjeljna Insta inspiracija No5

U ovonedjeljnom #zsjreposttime izboru imamo 26 objava, a evo kako izgleda TOP10 objava koje su "Instagram ljudi" najviše lajkovali. Wink

Ubjedljivo najviše lajkova ima mlada dama koja nije prvi put u TOP10. Kristina je i ovog puta uspjela da nas osvoji predivnom fotografijom sa svog putovanja.

 Ni Mariji nije prvi put da se nađe u TOP10 izboru, a ko bi mogao i da odoli ovakvoj divoti!?

 Kristina je insta ljude i nas osvojila svojim kulinarsko-dekorativnim umijećem!

Bojana je na predivan način dočarala uživanje u putovanju i otkrivanju, a postavila je i jedno pitanje za razmišljanje...

Andrea nas je oduševila fotografijom ovog neodoljivog kutka u Trogiru.

Tamara i njena ćerkica znaju kako uživati u plavetnilu u velikom stilu.

Duška je uživala u ljepotama poluostrva Luštica, a dok se udaljavala od tvrđave Arza napravila je ovaj fantastičan snimak...

 Za ovu fotografiju ćemo samo reći: to se srećom zove.

Sandra je takođe u ekipi divnih dama koje nas redovno oduševljavaju fotografijama koje objavljuju pa nije čudo da je ponovo ušla u TOP10. Sa ovom fotografijom nas je podsjetila da svi treba da njegujemo dijete u sebi.

 Dok je otkrivala Korčulu Ema je naišla na ovu neodoljivost. Mi smo se zaljubili na prvi pogled!

Vjerujemo da vam se i ove sedmice dopada TOP10 izbor repostovanih objava sa Insta profila portala.

Pozivamo vas da pogledate i ostale repostovane objave na #zsjreposttime jer su sve zaista predivne, a ako već niste, zapratite na Instagramu @zenasamja, kao i profile koji nas inspirišu. Jer ljubav se ljubavlju vraća.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.