Devetnaesti broj Magazina u prodaji od 10. novembra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam devetnaesti broj Magazina koji je u prodaji od 10. novembra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Devetnaesti broj Magazina u prodaji od 10. novembra

U intervjuu glumac Boris Milivojević govori o ulozi u filmu Darka Lungulova ,,Spomenik Majklu Džeksonu“, novim projektima, glumi, muzici, Deju Savićeviću i ljubavi.

Gošća Magazina je lingvistkinja i književnica Slavica Perović. Napisala je roman „Life Lift“, svjedočanstvo o ženi, njenom položaju i promišljanju, što do sada nije zabilježeno u našoj literaturi. Književnica priča kako je sakupljala svjetsko znanje i donosila ga u našu zemlju. Nije ostala da radi u inostranstvu, iako je imala ponudu.

U rubrici „Susreti“ Danilo Bećković, režiser i scenarista, priča o filmu „Mali Budo“. Podgoričanin po rođenju napravio je, na prvu loptu, duhovit prikaz Crnogoraca u Beogradu. Pitali smo ga, između ostalog, koji je najveći stereotip o Crnogorcima. Uz osmijeh odgovara kako imamo vic o lenjosti, ali nije siguran da je to tačno.

Redakcija Magazina razgovarala je i sa književnicom Ksenijom Popović koja sprema novu verziju romana „Dječak iz vode“. Ona objašnjava zašto je knjigu napisala sa 18 godina, pa objavila tek 2004. godine. Psihološki triler bavi se o ubistvima, privatnim istragama, padovima od sreće do očaja i unazad, u kojem se oni sa najvišim statusom u društvu pokazuju kao okrutni roditelji i nasilnici.

U rubrici „Porodična priča“ glumac i voditelj Milan Kalinić govori o braku, vaspitanju djece i karijeri. Milan priča koja je njegova najveća želja koju namjerava da ispuni. Prisjeća se i na koji način je zaprosio suprugu. U čokoladu je stavio prsten za Sandru.

Koji su najtraženiji aranžmani za doček Nove godine -tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju čitajte o psorijazi.

U ovom broju Magazina je i putopis o zimovalištu u sjevernoj Italiji, Kortini d'Ampeco.

Tu su i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Iako zvuči ludo...

RECEPT
DANA

Kukuruzna čorba

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.