Trinaesti broj Magazina u prodaji od 18. avgusta

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam trinaesti broj Magazina koji je u prodaji od 18. avgusta. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Trinaesti broj Magazina u prodaji od 18. avgusta

Gost Magazina je crnogorski gitarista Miloš Karadaglić koji govori o muzici, djetinjstvu, životu u Londonu i promociji novog albuma. U intervjuu glumica Sloboda Mićalović-Ćetković  prisjeća se početka karijere, govori o impresijama sa snimanja filma u Trebinju čiji je režiser Emir Kusturica i  otkriva koja uloga joj je najdraža.

U rubrici „Susreti“  gošća Magazina je  pjevačica Jelena Rozga. Crnogorska glumica Vjera Mujović  otkriva koje su njene najupečatljivije asocijacije na djetinjstvo, šta je raduje u poslu kojim se bavi, koju hranu voli i kako definiše ljubav. U rubrici „Porodična priča“  gosti su pjevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja.  Oni  pričaju o tome kako funkcioniše brak glumice i saksofoniste i kako provode vrijeme iščekujući rođenje kćerkice  u oktobru. Šta je uticalo da vremenske prilike u Crnoj Gori postanu ekstremnoi promjenljive -tema je koju su istraživali novinari Magazina.

Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju je priča sa Minom Brajović, šeficom Kancelarije SZO u Crrnoj Gori koja govori o eboli, smrtonosnoj bolesti koja  se širi afričkim kontinentom. U ovom broju Magazina je i reportaža o Lefkadi, prelijepom grčkom ostrvu.

Ekipa Magazina je bila premijeri filma „Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa“. Objavljujemo  fotografije sa ove manifestacije i  foto zapis sa modne revije održane u Kotoru . Tu su i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.