Jedanaesti broj Magazina u prodaji od 21. jula

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam jedanaesti broj Magazina koji je u prodaji od 21. jula. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Jedanaesti broj Magazina u prodaji od 21. jula

Gost Magazina je glumac Milan Gutović koji govori o Crnoj Gori, glumi, ženama, ali i o saradnji sa „sedmom silom“. Glumica Ljiljana Blagojević u intervjuu otkriva kako je bilo glumiti crnogorske žene, priča zašto je neke uloge odbila i šta joj je donijelo rođenje unuke Mione. U rubrici „Susreti“ pjevač Vlado Georgiev iznosi utiske sa nastupa na „Sunčanim skalama“ i najavljuje koncerte u Herceg Novom.


U rubrici „Porodična priča“  gosti su Ela i Dejan Božović sa djecom.  Oni  pričaju o tome kako funkcioniše brak slikarke i muzičara,  o vaspitanju kćerke i sina i planovima za budućnost . Koliko u Crnoj Gori brinemo o socijalno ugroženima-tema je koju su istraživali novinari Magazina. Magazin predstavlja  i NVO „Zdrava dona Montenegrina“.  U jedanaestom  broju Magazina je i reportaža o Majorci koju su redakciji poslali čitaoci.

Ekipa Magazina je bila na Spuškom ljetu, Si densu i Kotorskoj nedjelji mode. Magazin oObjavljuje i fotografije sa manifestacija. Tu su i autorski tekstovi stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan.

Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.