Petnaesti broj Magazina u prodaji od 15. septembra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam petnaesti broj Magazina koji je u prodaji od 15. septembra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Petnaesti broj Magazina u prodaji od 15. septembra

U intervjuu  režiser Milan Karadžić najavljuje kako bi u oktobru trebalo da počne da snima novi film po komadu „Jesi li to doš’o da me vidiš“. Radnja se odvija u šezdesetim godinama,  specifičnim po političkim događanjima. Sve počinje ličnom dramom čovjeka koji je izdao prijatelja u periodu Informbiroa... Milan obećava puno humora.

Gošća Magazina је predsjednica opštine Kotor Marija Maja Ćatović, jedina žena koja upravlja crnogorskim gradom. U tekstu pod naslovom „Žene su temeljnije od muškaraca“ govori o problemima sa kojima se susreće u poslu, kako je uspjela da budžet opštine koji je iznosio dva miliona za godinu dana poveća na 30 miliona, kao i o slobodnom vremenu i druženju sa unucima. U rubrici „Susreti“ gost je pjevač grupe „Ortodoks Kelts“ Aleksandar Petrović.

O djetinjstvu, profesiji, ljubavi i planovima za Magazin govori glumica Iskra Brajović. U rubrici „Porodična priča“ gost je golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Vukašin Poleksić. On  priča o tome kako je kao dječak igrao fudbal sa Mirkom Vučinićem na nikšićkom asfaltu, koliko mu je bilo teško da napusti našu zemlju kada je dobio ponudu za Leće, kao i kako funkcioniše njegov brak.

Da li statistika o potrošačkoj korpi zbunjuje građane-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju je priča sa dr Bogdankom Basekić-Andrić koja govori o mišjoj groznici.

U ovom broju Magazina je i reportaža o Barseloni. Donosimo i reportažu sa promocije Magazina u Gradskoj kući u Nikšiću.

Tu su  i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.