Voćni trendovi za ljeto

Voćni trendovi za ljeto

Ovo ljeto cijeli modni svijet će drmati veseli stilovi i uzorci, od prugica uzduž i poprijeko, preko cvjetića, pa do voćkica, koje su totalni bum za ovo ljeto. Predstavićemo vam nekoliko primjera ovog slatkog stila.

Lubenice kao minđuše, trešnjice kao sitni uzorak na baletankama... tako je počelo, a onda došlo do toga da su modni dizajneri potpuno poludjeli za voćkicama na svojim kreacijama i iz drugog plana prebacili ih u prvi.

Sve je krenulo od urednice japanskog Vogue-a Anne Dello Russo, koja se još na jesen na reviji pojavila sa ogromnim trešnjama i lubenicom na glavi, u vidu šešira. A onda je krenula voćna bujica: Emannuelle Alt- urednica Vogue Pariz  , Caroline Issa- urednica Tank Magazin UK...

Voćna salata se rasplinila po svijetu. Što se tiče dizajnera, Stella McCartney preferira limune, narandže i grejpfrute na bijeloj podlozi. Miuccia Prada je više naklonjena bananama na tamno zelenoj podlozi, dok  je Ana Sui dala prednost trešnjicama na roze podlozi.

Voće jeste interesantno i lijepo, ali pazite da ne pretjerate. Odlučite se ili za komad odjeće sa voćnim uzorkom ili za aksesoar.  Previše voća na vama može da vas pretvori u hodajuću voćnu salatu, a to, složićete se i nije najidealnije rješenje.


Tagovi :