Dvanaesti broj Magazina u prodaji od 4. avgusta

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam dvanaesti  broj Magazina koji je u prodaji od 4. avgusta. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Dvanaesti  broj Magazina u prodaji od  4. avgusta

Gost Magazina je crnogorski princ Nikola Petrović-Njegoš. Princ za Magazin govori o Crnoj Gori, arhitekturi, djeci i o zavjetu koji je dao ocu i ispunio ga. U intervjuu pjevačica Doris Dragović prisjeća se početka karijere i  ističe lijepa sjećanja na nastupe u Crnoj Gori i saradnju sa crnogorskikm umjetnicima. U rubrici „Susreti“ Josipa Lisac kaže da se raduje dolasku u Kotor gdje 11. avgusta nastupa na KotorArtu. Pjevačica priča i o rok sceni nekadašnje Jugoslavije, njenim nastupima u teatru, ljubavi sa Karlom Metikošom...  

Maneken Nikola Šoć otkriva koje su njegove najupečatljivije asocijacije na djetinjstvo, šta ga raduje u poslu kojim se bavi, koju hranu voli i kako definiše ljubav. U rubrici „Porodična priča“  gosti su glumica Branka Stanić i njen suprug Slavko  sa djecom. Oni  pričaju o tome kako funkcioniše brak glumice i fizioterapeuta,  o vaspitanju njihovih jednogodišnjih blizanaca i planovima za budućnost. Da li  u Crnoj Gori ima kršenja autorskih prava u oblasti muzike-tema je koju su istraživali novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju je priča sa ginekologom dr Nebojšom Jokmanovićem koji govori o promjenama na grliću materice, ali i savjeti za pripremu zdravih ljetnih koktela. 

U dvanaestom broju Magazina je i reportaža o Milanu. Ekipa Magazina je bila Lejk festu. Magazin objavljuje fotografije sa ove manifestacije i  reportažu sa Krupca. Tu su i autorski tekstovi naših stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.