U podgoričkoj Delti održana Čudovišna žurka: Mališani uživali u maskiranju i veseloj atmosferi

U podgoričkom šoping molu Delta City u subotu je organizovano treće izdanje tematskog maskenbala Čudovišna žurka pod maskama. Tokom dvosatnog programa maske je predstavilo šezdeset mališana, a nakon predstavljanja učesnici su uživali u veseloj žurci i grupnim igrama koje su za njih pripremili Animatori Zabavljatori.

U podgoričkoj Delti održana Čudovišna žurka: Mališani uživali u maskiranju i veseloj atmosferi

O najboljim maskama odlučivao je žiri u čijem sastavu su bili: Nevena Vukanović, osnivačica NVO „Blago djeci“ i asistentkinja u nastavi,  Janja Miljanić, učenica četvrtog razreda Osnovne škole „21. maj“, Jovana Knežević, učenica četvrtog razreda Osnovne škole „Milorad Musa Burzan“, Olivera Mentović, menadžerka za maloprodaju u kompaniji Studio Moderna, i Animatori Zabavljatori.

 

Titulu Najstrašnije maske ponio je Balša Nikezić koji se maskirao u „Strašnog zombija“. Najoriginalniju masku imala je Jana Raković koja se maskirala u „Čudovišnu vješticu“ dok je titulu Najčudovišnije maske ponijela Sofi Vidić koja je bila „Strašna Snežana“. Žiri je dodijelio i tri specijalne nagrade maskama koje su na njih ostavile poseban utisak. Nagrađeni su Nevena Eraković, Hristina Pavićević i Andrej Rajović.

 

Pobjednici najčudovišnije maskarade u gradu osvojili su poklone koje su obezbijedili KidsLand, Dormeo Home i Atelje Manufaktura.

Čudovišnu žurku pod maskama organizovali su šoping mol Delta City i agencija Memento marketing i komunikacije.

 

Foto: Jovana & Đorđe Photography

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.