Kako se vaš horoskopski znak nosi sa samoćom?

Svi bi željeli da budu voljeni i ispunjeni na emotivnom planu, ali to uvijek nije tako. A šta kaže horoskop kako se vaš znak nosi sa samoćom?

Kako se vaš horoskopski znak nosi sa samoćom?

Ovan

Kao izrazito nezavisan znak, Ovan nema potrebu da se skrasi pored jedne osobe. On ne želi ograničenja, jer je rođeni vođa, pa želi sam da vuče sve konce. Kada je sam, on živi život po sopstvenim pravilima, jer radi apsolutno sve što hoće i super mu je što nikome ne mora da polaže račune.

Bik

Samostalan i nezavisan, Bik ima jaku volju i želi da radi sve kako je on zamislio pa mu neopisivo ide na živce kad mu drugi to remete. Kada je dugo sam pa uđe u vezu zna da bude baš preplašen jer je dosledan, pa mu teško pada kada se menja ustaljeno stanje stvari. Kao što mu je stresno kada uđe u vezu, isto tako je veoma potresen kada dođe do raskida.

Blizanci

Ovo je veoma energičan i impulsivan znak nemirnog duha. Jak i veoma nezavisan Blizanac ne podnosi da bude vezan i veza umije da mu vrlo brzo dosadi sve i da je najsavršenija. On je više za neobavezna viđanja i seks kombinacije nego za ozbiljnu i posvećenu vezu.

Rak

Veoma komplikovan sklop ličnosti. S jedne strane, nezavisan je pa mu nije problem da bude sam. S druge, javlja mu se velika potreba da neko brine o njemu, da ga podrži i da ima sa kim da podijeli svoje probleme. On jedno izvjesno vrijeme može da provede solirajući, ali to nikako nije trajno rješenje za njega.

Lav

Iako se ponosi time što je nezavisan, njega ta samostalnost “žulja” iz 2 razloga. Prvo, pošto je mnogo ponosan i sujetan potrebno mu je da ga neko veže za sebe. Drugo, on uživa u pohvalama i divljenju, pa mu treba neko ko će stalno da mu govori kako je najbolji i najdivniji i da niko nije kao on. Zbog toga retko kad bude dugo sam.

Djevica

Interesantna, ali i vrlo složena ličnost. Kada ostane sama, ona analizira u sitna crevca koje su to sve praktične prednosti njenog samačkog života. Kada riješi da promijeni svoj emotivni status onda u svojoj glavi do tančina razlaže šta bi sve moglo da krene po zlu u novoj vezi. Vrlo joj je teško da pronađe svog para.

Vaga

Za nju je samoća samo faza. Ona je nezavisni mislilac, ali obožava ljude tako da će se uvijek radije opredeliti da ima nekog kraj sebe nego da potpuno bude sama. Vaga jedino može da napreduje ako joj se neko stalno divi, pa će se zaljubiti u svakog ko ispunjava ovaj uslov.

Škorpija

Koliko je ambiciozna toliko je i sumnjičava. Draže joj je da bude sama jer je suviše okupirana svojim životom da bi mogla da se bavi drugom osobom. Mnogo je potrebno da neko osvoji njeno povjerenje, ali u tom slučaju je veoma odana. Ipak, ona je više za povremena viđanja nego za pravu vezu jer je u suštini usamljenik koji uživa u tome da živi kako on želi.

Strijelac

On mnogo voli ljude, ali mrzi da ikome bude posvećen. Žudi za slobodom i avanturom, pa ako njegova druga polovina ne može da mu omogući te dvije stvari radije će odabrati samoću nego gušenje u vezi. Sasvim mu je ok i da ostane bez partnera, jer se u samačkom životu snalazi ko riba u vodi.

Jarac

On je nepovjerljiv, a istovremeno i veoma oprezan. Pošto je svjestan svojih sposobnosti njemu nije neophodno divljenje niti pohvale partnera. Kad zna ko je i šta sve može sam, Jarcu uopšte nije problem da tako i ostane do daljeg.

Vodolija

Za nju bi se moglo reći da ima fobiju od vezivanja. Poznata je po tome da se nikome do kraja ne predaje i da drži distancu i sa osobom koju neizmjerno voli. Njoj su sloboda i nezavisnost glavni prioriteti u životu tako da će vrlo uspješno znati da živi i uživa u svom usamljeničkom životu.

Ribe

Ovo je definitivno znak kojem je neophodno da bude u paru. Kad nije u vezi, to se Ribi odražava na emocionalno zdravlje. Pošto je hipersenzibilna, a i vrlo samosažaljiva u stalnoj je potrazi za partnerom koji će znati kako da je utješi i motiviše jer ona ne vjeruje u sebe. Da može, ona bi se vjenčala poslije 5. rođendana i ostala sa tom osobom do smrti. Naravno, i tad bi radije ona prva da umre samo da ne samuje.

 

nezavisne.com

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.