Ovo je kafa uz pomoć koje je čovjek skinuo 40 kilograma. Pogledajte!

U borbi protiv kilograma i “šlaufa” oko struka ljudi su poludjeli za ovim receptom. Pogledajte o čemu se radi i kako i vi možete smršati uz pomoć ove kafe.

Ovo je kafa uz pomoć koje je čovjek skinuo 40 kilograma. Pogledajte!

Radi se o mješavini putera, kafe i ulja. Uopšte ne zvuči primaljivo, zar ne? Vjerovatno ste se zgadili na pomisao o ovim namirnicama smućkanim zajedno, ali oni koji su probali kažu da je zapravo veoma ukusno i da ima primjesu nešto masnijeg makijata.

Ovaj napitak je plasirao biznismen Dejv Asprej i za tren oka zapalio svijet. Nazvao ga je “Bulletproof” kafa. Iako je miks veoma kaloričan, on navodno čini čuda u skidanju kilograma. Asprej tvrdi da je uz njega smršao 40 kilograma.

Šolja ove kafe sadrži od 200 do 500 kalorija i 45 do 65 odsto grama nezasićenih masti. Služi kao zamjena za obrok, i posle njega nećete biti gladni naredna tri sata. Takođe produžava efekat kofeina, pa će vas jedna šoljica ove kafe držati budnim čak do 6 sati, a nema ni naglog pada energije kada kofein iščezne.

Originalna verzija ovog napitka je napravljena od zrna kafe sa manje toksina, neslanog putera dobijenog od krave koja se hrani isključivo travom, i od kokosovog ulja. Ne očajavajte što je prosto nemoguće naći ove sastojke kod nas (naše krave jedu i žitarice, a taj puter navodno nije adekvatan), postoje i druge kombinacije.

Od raznih verzija, ova je možda najukusnija, a lako ćete naći sastojke. Treba vam:

  • 1 kašičica nes kafe
  • ½ kašičice kakaoa ili par kapi arome vanile
  • 1 dl bademovog mlijeka
  • 1 dl prokuvane vode
  • 1 kašičica organskog kokosovog ulja

U šolju sipajte nes i kakao i dodajte vrelu vodu. Umutite mikserom za nes kafu, a zatim dodajte toplo bademovo mlijeko. Na kraju sipajte jednu kašičicu kokosovog ulja.

Zapamtite, ovo je zamjena za obrok. Ukoliko pijete ovaj napitak i uz njega jedete normalno, veoma brzo ćete primijetiti da dobijate na težini. Tako da je ovo ustvari dvostruki učinak, za one koji žele da izgube neko kilo, kao i za one koji žele da se ugoje – pomaže pri mršavljenju (ako se uzima kao zamjena za obrok) ili pri gojenju (ako se pije uz obrok).

 

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.