Praznična reklama koja je rasplakala i zamislila milione ljudi!

Najljepše je kod kuće, sa svojim najbližima! - poruka je koju ove praznične sezone poručuje njemački trgovački lanac EDEKA.

Praznična reklama koja je rasplakala i zamislila milione ljudi!

Ovaj brend nas je i prošle godine oduševio prazničnim spotom, a ove godine su još kreativniji. Za samo 2 dana ovaj video je na YouTube-u odgledalo preko 5 miliona ljudi i svi su odreagovali na isti način: oduševili se, pustili suzu i poželjeli da video podijele sa prijateljima.

Glavni junak u reklami je dekica koji je sam kući za praznike jer su sva njegova djeca u gradu, zaposlena i imaju vremena samo za čestitku sa zajedničkom fotografijom. Dekica je primjetno tužan i želi da okupi svoju porodicu. A onda mu je sinula jedna ideja...

Pogledajte šta je dekica smislio i kako je uspio da u rekordnom roku svoju porodicu okupi.

EDEKA svojim kupcima, ali i cijelom svijetu poručuje: Dođite kući za Božić. Najljepše je kod kuće, sa svojim najbližima!

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.