Bajkoviti početak februara u Podgorici!

Jubilarni deseti sajam vjenčanja Vaša Bajka

Jubilarno deseto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka biće organizovano od petka, 1. februara do nedjelje, 3. februara, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City. Agencija Memento marketing i komunikacije i ovog puta će okupiti najbolje ponuđače proizvoda i usluga iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja u Crnoj Gori.

Bajkoviti početak februara u Podgorici!

Budući mladenci će imati jedinstvenu priliku da na jednom mjestu do detalja isplaniraju najsvečaniji dan u svom životu, i to po povoljnijim uslovima, jer će svoju ponudu i usluge predstaviti agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, modni ateljei, kuće ljepote, restorani, poslastičari, fotografi, snimatelji, kao i kreativne radionice koje izrađuju modne detalje za mladence.

 "S obzirom na činjenicu da je „Bajka“ jedini sajam vjenčanja u Crnoj Gori, svake godine vlada veliko interesovanje budućih mladenaca, ali i ponuđača proizvoda i usluga iz oblasti organizacije vjenčanja. Učesnici se svake godine potrude da izložbeni prostori u punom sjaju predstave njihovu ponudu pa i ukupan ambijent sajma bude zadivljujući. Vjerujemo da će i jubilarno deseto izdanje sajma biti bajkovito", ističe Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

"Brojni mladenci sa nestrpljenjem čekaju sajam vjenčanja kako bi iskoristili priliku da dogovore usluge po povoljnijim uslovima i tako olakšali sebi planiranje proslave. I ove godine ćemo, u saradnji sa učesnicima, tokom sajma sajma organizovati nagradnu igru pa će budući mladenci imati priliku i da osvoje vrijedne nagrade. Učesnici nam najavljuju i iznenađenja koja će pripremiti za posjetioce njihovih izložbenih prostora pa je i to razlog više da se ne propusti sajam", dodaje Knežević.

Učešće na ovogodišnjoj Bajci do sada su potvrdili: agencija Happy weddings & events, salon vjenčanica Naši snovi, salon vjenčanica Bella Pepeljuga, Modni atelje Sreća, salon vjenčanica Anastasija, Modni krojački atelje LidaMard Bride, Imanje/restoran Salaš 23, restoran Sport Club, Restoran NewYork, Poslastičarnica Marina, Erste banka, Bane Kljajić Wedding video, Boško Purić Photography, Vedran Ilić Photography, PhotoBooth Montenegro, Foto&Video Studio Art, Angie&Me, Kuća mode i ljepote Zoran, Atelje Manufaktura, Mapet shop pozivnice, Farmasi Montenegro, Monte Sound i portal Svadbasvadba.me. 

 

 

Jubilarni deseti sajam vjenčanja će biti svečano otvoren u petak, 1. februara, u 18 sati, a radno vrijeme biće od 10 do 22 sata, sva tri dana. Tokom sajma će biti organizovane revije vjenčanica i haljina, foto i video sesije, makeup sesije i degustacije, a organizator najavljuje i posebna iznenađenja povodom jubileja, 10 godina sajma.

Više informacija o sajmu vjenčanja Vaša Bajka može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu @vasabajka.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vaša Bajka (@vasabajka) on Jan 22, 2019 at 2:15am PST

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.