Iz muškog ugla: Februar

Piše : Amir Sokolović

Ne, nije zbog toga što sam baš ja rođen u februaru, ali ovaj mjesec je poseban... Pun ljubavi, festivala, kratak, prevrtljiv.

Iz muškog ugla: Februar

Definitivno ovaj mjesec je mjesec ljubavi.. A da li je slučajno Dan zaljubljenih dopao baš mjesecu februaru ili je sam kalendar uvidio veliku gužvu u januaru i odlučio da ljubav prebaci u sljedeći mjesec?
Super je što postoji dan za ljubav i ima svoje ime! Valentin. Ipak, malo mi je taj jedan dan 14. februar. Ljubav treba pokazivati svaki dan tako da slobodno prebacite ljubavi i sljedeci mjesec pa onaj sljedeci i sljedeći i tako cijelu godinu. Posebno ako je ljubav namijenjena onome koga volite onako istinski i srcem jer svaki otkucaj je kao pečat na jedan dan ljubavi.

Februar je mjesec festivala... Imao sam priliku da budem u Venciji baš tada i na hiljade maski i hiljade osmjeha su oko vas a osjećaj da ste u gradu ljubavi na vodi je kao prava ljubavna bajka. Karneval u Riju je takođe nešto sto je zaštitni znak ne samo Brazila već dobre zabave i provoda. No, ako vam je ovo daleko, onda "Praznik Mimoze" u Herceg Novom i karneval su sigurno na dohvat ruke.

Februar je mjesec mački. Mislim da dobar dio komšiluka često ostane budan zbog glasnog mjaukanja jer su baš tada mačke u punoj ljubavnoj "snazi".

I na kraju, februar je definitivno mjesec ljubavi,  romantike, emocija i lijepih stvari. Dan zaljubljenih je odličan povod da nekome pokažete da ga volite i da vam je stalo, ali pokušajte da vam svaki dan bude kao taj 14. u ovom mjesecu. Tog dana je ljubav u vazduhu i bila bi šteta odreći se ovog osjećaja. Cio svijet slavi ljubav, a na vama je da odaberete način.

Jedna ili buket ruža, odlazak do supermarketa po vino, praline i čokolade ili restoran i romantična večera, mali katanac na nekom od mostova kao simbol viječne ljubavi, neka pisana riječ, a možete i jednostvano reći "volim te", onako iskreno, toplo, sa pogledom.

Živio februar!!!

Amir Sokolović
Amir Sokolović

Ostale Amirove tekstove možete vidjeti ovdje http://www.zenasamja.me/specijali/amir-sokolovic

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Paradajz

RECEPT
DANA

Slatka pileća marinada

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.