Upoznajte AUM CENTAR – Jedinstvo ljubavi

Mjesto holističkog pristupa životu…

Upoznajte AUM CENTAR – Jedinstvo ljubavi

Ljubav je ono što cijelog života tražimo. Ono  čemu težimo, što nas pokreće, ispunjava. Često ljubav tražimo od drugih, a ona je zapravo prisutna svo vrijeme u nama samima i čeka da je otkrijemo. Da bi živjeli po pravilima Jedinstva ljubavi treba da upoznamo, prihvatimo i zavolimo sebe. Put ka upoznavanju sebe možete započeti brigom o vašem fizičkom tijelu ili raznim metodama duhovnog razvoja.

“AUM centar je osmišljen sa namjerom da svim ljudima pruži  priliku da poboljšaju, na prvom mjestu kvalitet života. Naš cilj je da povežemo fizički i duhovni aspekt života kao i da približimo holistički pristup životu, kroz raznovrsne vidove edukacija, radionica, vježbi čime želimo da doprinesemo uspostavljanju energetske ravnoteže vašeg okruženja i vas”  izjavila je Mari Maćešić, osnivač i izvršna direktorka AUM centra.

U narednom periodu imaćete priliku da se detaljnije upoznate sa  uslugama koje AUM centar pruža.

Danas vam predstavljamo JEDINSTVENE MASAŽE

Masaža, kao metoda opuštanja, poboljšanja fizičkog i psihičkog stanja čovjeka, ima tradiciju od nekoliko hiljada godina,koja se bazira na temeljima istočnjačke medicine. Vjeruje se da je masaža stara koliko i čovjek. U cijelom svijetu masaža je veoma važan dio medicine, karika u rješavanju problema koja pomaže osobi da se vrati u normalu.  

Za one koji žele da se opuste ili da otklone svoj fizički umor i da se “napune”  pozitivnom energijom predstavljamo nekoliko najpolularnijih tretmana.

Holistička masaža
Za potpuno upuštanje i obnovu energije na raspolaganju vam stoji holistička masaža u trajanju od 1 sata. Ova masaža je posebna jer djeluje na biće u cijelini tako što uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nIvou. Nešto više o samom tretmanu i posebnim cijenama, samo za čitaoce portala, možete saznati u rubrici  LJUBAV IZ RAČUNA.

Reiki tretman je lagan i prirodan metod koji opušta tijelo i duh i može pomoći u svakodnevnici kako bi ublažili stres. Ova tehnika višestruko može uticati na poboljšanje života na različitim nivoima (fizičkom, emocionalnom, mentalnom, duhovnom). Reiki je  blagotvoran za čovjeka jer može spriječiti nastanak psihofizičkih tegoba i problema i doprinijeti da se barem na trenutak vratimo svom miru i uskladimo sa prirodom.

Iznenadite nekog ko vam je drag jedinstvenim poklonom. Poklonite neku od jedinstvenih masaža, koje smo predstavili, naručivanjem POKLON VAUČERA koji možete preuzeti u AUM CENTRU.

Shaolin masaža
Ukoliko imate bolove u ramenima, leđima, zglobovima, ova vrsta masaže vam može pomoći da se napetost u bolnim djelovim tijela smanji ili u potpunosti nestane. Tehnika ove masaže se zasniva na teoriji da je životna energija koja se kreće u sistemu energetskih puteva ili meridijana glavni pokretač tijela.

Masaža stopala
Na stopalima se nalaze zone koje predstavljaju sve unutrašnje organe i dijelove tijela, pa se u njima nakupljaju stresovi neposredno vezani uz stopala, ali i uz cijelu osobu.
Masaža stopala  je metoda za opuštanje tijela, ozdravljenje cijelog organizma. Prilikom dodira stopala,  aktiviraju se procesi u tijelu koji gotovo trenutno poboljšavaju psihičko i fizičko stanje klijenta.

U okviru akcije UHVATI ME! narednih mjesec dana imaćete priliku da osvojite besplatne tretmane Shaolin masaže i masaže stopala. Detaljnije o akcijama pogledajte ovdje.

U sljedećoj objavi 12. marta saznajte više o prednostima makrobiotičke ishrane.

AUM CENTAR - Jedinstvo ljubavi
Bulevar Džorža Vašingtona 60, Podgorica
Kontakt telefon : +382 68 826-701, (020) 234-705
office@aumcentar.me

Više informacija pronađite na www.aumcentar.me ili na FB stranici AUM centra

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.