Nikad prije bilo nije

Super kartica u vašem telefonu

Super Kartica, program nagrađivanja koji uključuje više partnera kod kojih vas očekuju brojne povoljnosti i uštede, lansirala je mobilnu aplikaciju koja će vašu kupovinu učiniti još jednostavnijom. Vaša kartica, bodovi, kuponi, popusti – sve je od sada na jednom mjestu – u vašem telefonu!

Nikad prije bilo nije

Zahvaljujući Super aplikaciji od sada imate mogućnost da sakupljate i trošite bodove skeniranjem digitalne kartice sa ekrana vašeg mobilnog telefona, informišete se o povoljnostima, katalozima i novostima kod partnera Super Kartica programa, koristite kupone sa popustima i imate uvid u svoje transakcije i broj bodova sakupljenih u aktuelnom, ali i tri prethodna obračunska perioda.

Nikad brže do Super Kartice

Ukoliko nemate Super Karticu, a želite da se učlanite u program, imamo Super vijest i za vas. Izdavanje Super Kartice nikad nije bilo jednostavnije. Zainteresovani se putem mobilne aplikacije u svega par koraka mogu učlaniti u program, bez potrebe popunjavanja pristupnice na prodajnim mjestima partnera programa i bez čekanja na isporuku kartice. Dovoljno je da preuzmete aplikaciju, popunite tražene podatke i vaša digitalna Super Kartica je spremna za upotrebu.

Kako preuzeti aplikaciju?

Super Kartica mobilna aplikacija je besplatna i dostupna je za Android i iOS uređaje. Ukucajte ,,Super Kartica CG“ u pretragu na Google Play-u ili App Store-u i preuzmite aplikaciju, bez obzira na to da li već imate Super Karticu ili tek želite da je nabavite. Kada otvorite aplikaciju odabertire opciju IMAM KARTICU ili ŽELIM KARTICU, unesite broj vaše Super Kartice u za to predviđeno polje i slijedite korake za unošenje ili kreiranje lozinke. Ukoliko prvi put kreirate lozinku, vodite računa da su podaci koje unosite identični sa podacima koje ste koristili prilikom pristupanja programu, tj. prilikom podnošenja zahtjeva za Super Karticu. Važno je da ime i prezime pišete na isti način kao kada ste popunjavali pristupnicu (ukoliko ste koristili slova č, ć, ž, š i đ, koristite ih i sada). Nakon toga vaša Super avantura može da počne.


Kako se koriste digitalna Super Kartica i kuponi?

Ukoliko želite da sakupljate bodove ili ostvarujete popuste kod partnera Super Kartica programa dovoljno je da prilikom kupovine kasir skenira vašu digitalnu karticu, tj. bar-kod kartice koji se nalazi na početnom ekranu aplikacije u vašem telefonu. Više informacija o mobilnoj aplikaciji i uputstvu za logovanje možete dobiti na sajtu Super Kartice. Preuzmite besplatno Super aplikaciju i dobijate više od Super Kartice!

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.