U julu puni 80, a salsu igra kao tinejdžerka!

Sarah Paddy Jones i njen partner Nico Espinosa već su osvojili nagradu od 100.000 eura prije 5 godina, u emisiji Tú Sí Que Vales. Na dobrom su putu da ponove uspjeh, ako je suditi po reakciji publike i žirija nakon njihovog nastupa na ovogodišnjem šou programu Britain's Got Talent.

U julu puni 80, a salsu igra kao tinejdžerka!

Plesni par je ostavio bez daha i gledaoce i žiri, čak i Simona Cowella kojeg nije baš tako lako oduševiti, što je pokazao i na samom početku nastupa, kada je zijevajući pristisnuo taster i pokušao prekinuti ples. 

Cowell je na kraju nastupa ustao na noge i izvinio se zbog svoje nagle reakcije. Dobro je da druge sudije nisu bile tako brzoplete jer bi svijet ostao uskraćen uživanja u gledanju silnih akrobacija gospođe koja će u julu napuniti 80. godina! Paddy je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija akrobatska plesačica salse.

Ova fantastična baka je na pozornici potvrdila da je još uvijek gipka poput djevojčice, čak je sa žirijem podijelila tajnu: plesom se počela baviti kao dvogodišnja djevojčica, a karijeru je prekinula sa 22 godine, kada je upoznala supruga Davida. Bračni par se 2001. godine preselio u Španiju, ali je nažalost, samo 2 godine nakon toga David preminuo od posljedica leukemije. Paddy Jones se ubrzo potom vratila plesu i upisala akedamiju Nicolasa Espinoze, sa kojim je u međuvremenu oformila ovaj nesvakidašnji duet.


Pogledajte njihov spektakularni nastup.


Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.