Trendi kaputi i jakne za ovu sezonu

Zima samo što nije zakucala, a to znači samo jedno: vrijme je za najtoplije i najstylish jakne i kapute! 

Trendi kaputi i jakne za ovu sezonu

Vjerujemo da u hladnim jesenjim i zimskim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan hladan dan koji vrtoglavom brzinom pada u minus? 

I to ne samo zbog one ženske "nemam šta da obučem" već i zbog činjenice da slojevita garderoba usložava probleme - obući ispod džemprera bodi majicu ili košulju, debele čarape ispod farmerice, šal, pa pončo. Već se postavlja pitanje kako sve to finiširati, koju jaknu izabrati tako da ne izgledamo kao da smo progutali "kocku".

Naravno da izbor neophodnog zimskog komada zavisi od ličnih afiniteta, ali u svakom slučaju mi smo zavirili u ponudu jakni i kaputa, te odabrali naših šest top modela za zimu. 

1. Karo kaput

Ako ste iole pratili trendove za zimu, sigurno ste primijetili da je karo dezen HIT ove sezone, dok je model u stilu blejzer-kaputa potpuni trend u velikom dijelu svijeta. Za hladno vrijeme ovi kaputi su napravljeni od mješavine vune i kašmira. U sferi kroja preovlađuju muški, sa blago naglašenim ramenima i širim reverima.  

2. Lažno krzno 

Damski momenti mogu da budu iskazani kroz bundice od lažnog krzna, ali ovaj materijal, kao i kratki ili dugi modeli se slažu i sa farmericama i čizmama iznad koljena. 

3. Perjane elegantne jakne

Neophodni stilski "grijač"  ove sezone daleko je elegantniji i stilizovaniji nego prethodnih godina pa vas toplo savetujemo da ga birate u bilo kojoj boji, sem u crnoj! Stvarno je šteta da pored toliko modela odaberete neki u crnoj varijant! Unesite boje koje će biti izazov i koje će otopliti zimsko sivilo.

 

4. Vuna+koža

Skoro svaki brend ima jaknice i bundice koje su kombincija kože i vune. Šik je, odlično grije i neprevaziđen je u casual varijantama. 

5. PVC 

Dugo su vladale mini suknje u ovom materijalu, ali sada je vrijeme za zanimljiv kaput od sjajnog pvc-a. Izaberite midi ili maksi dužinu, i zanimljiv izgled je zagarantovan!

6. Parka

Uvijek praktična i u trendu, parka i ove sezone vlada u ponudama. Mi vam preporučujemo da umjesto neutralnih boja (bež i maslinasto zelena) birate malo drugačije, na primjer bordo ili indigo sa krznom.  

 

elle.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.