Kimono – trend koji traje iz sezone u sezonu, zadržaće se i ove jeseni

U njima smo započeli proljeće, u njima smo proveli I ljeto, a po svemu sudeći, neće nas napustiti ni u jesenjoj sezoni.

Kimono – trend koji traje iz sezone u sezonu, zadržaće se i ove jeseni

Poslednjih nekoliko mjeseci kimono je pokazao svoju svestranost, pa onda nije čudo što se našao u mnogim garderoberima. Predstavlja modni komad u kome ćete se uvijek izdvojiti iz mase, a ujedno može da bude i jako praktičan.  

U slojevitim jesenjim kombinacijama, kimono će se nositi i preko haljine i preko suknje. Ujedno, stiže nam i u novoj formi – kao kombinezon ili bluza, čije krajeve možete da vežete u čvor ili mašnu. Čak i ako ga nosite samo sa farmerkama I običnom majicom, svakako će začiniti vaš outfit i kombinaciju učiniti mnogo efektnijom. U svakom slučaju, ne plašite se da eksperimentišete.

Da će kimono definitivno ostati prisutan na modnoj sceni i u jesen 2017, govori i veliki broj novih modela, koji se već nalaze u kolekcijama mnogih poznatih brendova, medju kojima je i Mango.

U galeriji slika pogledajte neke od modela koje smo pripremili za vas:

 

 

crnobelo.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.