Šta odabrati za proslavu mature - cipele ili sandale?

Matursko veče je posebna prilika koja označava kraj jednog poglavlja u životu i početak novog. Sasvim očekivano, u toku te večeri, svi mali i veliki maturanti žele da izgledaju najbolje što mogu, da zablistaju i ostave nezaboravan utisak. Odabir savršene odjevne kombinacije za maturu može biti vrlo izazovan, ali uz malo planiranja i pažljivog odabira, maturanti lako mogu da pronađu outfit koji će zaista maksimalno istaći njihovu ljepotu i jedinstvenost.

Šta odabrati za proslavu mature - cipele ili sandale?

Prilikom odabira odjevne kombinacije za maturu, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora, kao što su lični stil na prvom mjestu, ali i udobnost. Matursko veče je događaj koji traje nerijetko do duboko u noć, pa je važno da se maturanti osjećaju što je moguće prijatnije u odjeći koju budu odabrali.

Pored haljine ili odijela, važan dio maturske odjevne kombinacije je i obuća. Cipele ili sandale mogu upotpuniti izgled i učiniti da se djeca osjećaju samouvjereno i elegantno. Izbor između cipela i sandala zavisi od ličnih preferencija svake maturantkinje i maturanta, ali i od stila haljine ili odijela, kao i od vremenskih uslova.

Za one koji žele da dodaju dašak luksuza i glamura svojoj maturskoj kombinaciji, brendirane cipele i sandale su idealan izbor. U pitanju je renomirani brend, poznat po eleganciji, ali i kvalitetu i prefinjenom dizajnu. Brendirane cipele i sandale su dostupne u različitim stilovima, od klasičnih salonki do modernih sandala sa visokom potpeticom, tako da svaka maturantkinja, bez obzira da li je u pitanju mala ili velika matura, sigurno može da pronađe model koji će upotpuniti njen izgled za tu priliku.

Priprema za maturu - šta odabrati od odjeće?

Odabir odjevne kombinacije za maturu je važan korak u pripremi za ovo posebno veče. Prvo, razmislite o svom ličnom stilu i o tome šta vas najbolje predstavlja. Da li volite klasičan, elegantan, romantičan ili moderan stil? Odabir haljine ili odijela treba da bude u skladu sa vašim ličnim ukusom i da vam omogući da se osjećate samouvereno i lijepo.

Ukoliko škola ima određeni dress code za maturu, važno je da ga poštujete. Dress code može biti formalni, poluformalni ili neformalni, a obično se odnosi na dužinu haljine, dekolte i vrstu obuće.

Kada birate haljinu ili odijelo, vodite računa posebno o udobnosti. Matursko veče je duga noć, pa je važno da se osjećate prijatno u odjeći koju nosite i naravno u cipelama koje ste za tu priliku odabrali. Izbjegavajte preuske haljine ili odijela koja ograničavaju kretanje. Takođe, birajte materijale koji su prijatni za kožu i koji će vam omogućiti da se osjećate svježe tokom cijele večeri.

Pored haljine ili odijela, neizostavni i vrlo značajan dio maturske odjevne kombinacije je i obuća. Cipele ili sandale mogu upotpuniti vaš izgled i učiniti da se osjećate samouvjereno i elegantno. Za one koji žele da djeluju glamurozno, cipele i sandale bi mogle da budu dobar izbor, jer je u pitanju obuđa zanimljivog dizajna i odličnog kvaliteta, koja odiše luksuzom.

Cipele ili sandale?

Izbor između cipela i sandala može biti težak, ali postoje određene smjernice koje vam mogu u tome pomoći.

Recimo, ako odlučite da nosite dugu, elegantnu haljinu, cipele sa visokom potpeticom će biti idealan izbor. Za kraću haljinu ili odijelo, možete odabrati sandale sa kaišićima ili baletanke.

Neke devojke se osjećaju udobnije u cipelama, dok druge preferiraju sandale. Upravo zato i jeste važno da odaberete obuću u kojoj ćete se osjećati samouvjereno i prijatno.

Zašto birati brendirane komade?

S obzirom na to da su neki od najpoznatijih svjetskih brendova luksuzne obuće i aksesoara dostupni na našem tržištu, predlažemo da razmotrite i njihovu ponudu i to su najčešće cipele i sandale koje su postale sinonim za eleganciju, kvalitet i prefinjen dizajn. Za izradu se koriste najkvalitetniji materijali, a dostupne su u različitim stilovima, od klasičnih salonki do modernih sandala sa visokom potpeticom.

Pored cipela i sandala, neki od poznatijih brendova kao što je npr. Jimmy Choo, Stella Mccartney, Doucal’s, Casadei…  nam nude i širok izbor drugih aksesoara, koji su i savršen način da upotpunite svoj outfit i dodate mu dozu glamura.

Obično se za obuću i aksesoare ovog brenda maturantkinje odlučuju zbog kvaliteta i ekskluzivnosti, ali i zbog dizajna, jer su brendirane  cipele i sandale poznate i po prefinjenom i elegantnom dizajnu.

Ne treba zaboraviti ni to da je prestiž jedan od razloga zbog koga se djevojke odlučuju baš za poznate brendove. Nošenje takvih cipela i sandala, odnosno aksesoara na maturi će djevojci, gotovo sigurno dati osjećaj posebnosti i glamura.

Međutim, koliko god sve prethodno navedeno imalo značaja, nema sumnje da je udobnost jedan od, možda i najznačajnjih razloga za odabir upravo ovog brenda.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Odčepljavanje sudopera bez hemikalija

RECEPT
DANA

Indijski uštipci

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.