Gostujući blog: Audreysdream

Camel coat and white shirt

Kada ste u nedoumici što obući i ništa vam nije dovoljno dobro, posegnite za jednostavnošću, minimalizmom i elegancijom, jednom riječju posegnite za običnom bijelom košuljom.

Gostujući blog: Audreysdream

Kada ste u nedoumici što obući i ništa vam nije dovoljno dobro, posegnite za jednostavnošću, minimalizmom i elegancijom, jednom riječju posegnite za običnom bijelom košuljom. Ja obožavam svoju bijelu košulju iz Ann Christine, koja je klasičnog boyfriend kroja i nosiva je u apsolutno svim kombinacijama. Ovoga puta kombinirala sam je na nove traperice iz New Yorkera (koje također obožavam :P) i klasični kaput u boji devine dlake, tzv. camel coat.

Obične crne gležnjače na petu dodale su dašak elegancije, tako da ova kombinacija savršeno odgovara dnevnom i večernjem outfitu. Torba koju sam odabrala poslužiti će za večernji izlazak ili popodnevnu kavu, a u dnevnoj kombinaciji za jurnjavu gradom odabrala bih veću i praktičniju torbu također u smeđoj ili crnoj boji. Od nakita nosim svoj obični mali crni sat i nove naušnice koje su me oborile s nogu. Unikatne vintage naušnice iz radionice nakita "Žuta berla" spojile su u jedno eleganciju, jednostavnost i danas popularne resice te dale jedinstven pečat mojoj "običnoj" kombinaciji.


Lokacija: Zadar

Foto by: Marta Pleško

Naušnice: Nakit Žuta Berla

Cipele: Lidl

Jeans: New Yorker

Košulja: Ann Christine

Kaput: Second hand

Torba: Maxi Nova

 

 

audreysdreamfashion.blogspot.com