25 kombinacija u neodoljivoj boji šljive!

Mnoge od vas su nam pisale da su oduševljene tekstom Ove sezone biramo boju šljive pa smo odlučili da vas počastimo još jednom modnom delicijom.

25 kombinacija u neodoljivoj boji šljive!

Ovog puta smo za vas na sajtu Polyvore.com potražili najljepše kombinacije u ovoj neodoljivoj boji. Izbor je zaista veliki pa ćete moći da pronađete inspiraciju i za dnevni i za večernji izgled, sportski, opušteni ili elegantni stil.

Kao što možete da vidite, mogućnost kombinovanja boja je velika, a ono što bismo istakli kao najbitnije: ne smijete pretjerivati sa ovom bojom, već je iskoristite da istakne ono što vi želite.

 

Nadamo se da vam se dopada naš izbor, a ukoliko i vi želite da sa nama podijelite omiljene kombinacije, pišite nam u inbox naše Facebook stranice. Sa zadovoljstvom ćemo vaše predloge objaviti u galeriji Moda i odjevne kombinacje.

 

Pripremila: Danchy

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.