Ovaj provjereni domaći lijek zaustavlja Ešerihiju koli!

Ovaj djelotvorni lijek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje tijelo od udara antibiotika.

Ovaj provjereni domaći lijek zaustavlja Ešerihiju koli!

Ešerihija koli bakterija je koja se prirodno nalazi u debelom crijevu gdje je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija. Međutim, kada se pojavi negdje drugo u organizmu, može uzrokovati ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mokraćne bešike i sličnih teškoća koje, ako se ne liječe pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične i ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspijeva lako da riješi taj zdravstveni problem. Korištenjem niza antibiotika u tijelu se (naročito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ako se Ešerihija ne liječi  odgovarajućim antibiotikom, ljudskom tijelu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije. Djelotvorni lijek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje tijelo od udara antibiotika.

Sastojci:

- 1 l bijelog domaćeg vina (bez hemikalija i dodataka)

- 3 do 4 grančice ružmarina (po mogućnosti mladi izdanci)

- 10 češnja češnjaka

Bijeli luk usitnite, dodajte u vino pa svemu dodajte ružmarin. Neka sve odstoji u staklenoj boci deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, bocu spremite u frižider.

Odrasli koriste jednu kašiku, a djeca jednu čajnu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i pođite na kontrolu kod ljekara. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnih kanala. Ružmarin izvrsno djeluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka i kandide.

dnevno.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.