Živjele pruge!

Lijepi sunčani dani ukazuju na to da je zima počela da se povlači i da je odbacivanje teških kaputa neminovno, kao i da je veliki proljećni šoping nešto što nas sve očekuje. Naš savjet bi bio da počnete investirati novac u basic odjevne komade koje potom možete reciklirati iz sezone u sezonu.

Živjele pruge!

Za početak, jednostavna prugasta majica ukombinovana na mnogo načina u stilu Blair Eadie, sjajne američke blogerke pokazuje da može izgledati elegantno ukoliko se spoji sa suknjom i potpeticama ili potpuno casual ako je ukombinujemo sa farmerkama i patikama.

Proučavajući fotografije, primijetićemo da prugasta majica ukombinovana sa crvenim ili žutim detaljima izgleda najefektnije i glamurozno, dok prugasto i tamnija garderoba izgledaju svedenije i moćno.

Takođe, mit je da horizontalne pruge vizuelno šire – potrebno je samo da pronađete pravi model u skladu sa vašom građom!


Pripremila: Irena Bajčeta

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.