Proljeće i francuski šik

Proljeće nam je napokon zakucalo na vrata, te nas svojim cvijetnim mirisom, zlatnim sunčevim sjajem i ptičjim pjevom mami u duge šetnje...za jednu takvu šetnju po lijepom našem Zagrebu, odjenula sam hit ove (po meni svake) sezone - prugice.

Proljeće i francuski šik

Bile one vodoravne ili okomite, s prugicama nema greške.  Moj su favorit cijele godine jer mirišu na dobar stari "francuski chic", uz koji nećete proći nezapaženo. Prugastu majicu s elegantnim "lađa izrezrom" kombinirala sam na klasične crne hlače iznad gležnja i svoje drage vintage cipelice. Radi praktičnosti sam umijesto torbe ponijela novi ruksak, koji zahvaljujući svojem klasičnom dizajnu ne odskače od ove jednostavne i elegantne kombinacije. Bež marama oko vrata vezana u mašnu točka je na i, te ovoj kombinaciji daje dašak moje osobnosti. 

P.S. No matter how long the winter, spring is sure to follow. ;) 

Foto by: Marta Pleško

Majica: New Yorker

Hlače: Calliope

Ruksak: Giovanni Barganza 

Više fotografija pogledajte na: audreysdreamfashion

 

Audreysdream

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.