Ovog proljeća stiže trend koji će vam se dopasti!

Ponekad u svijetu mode pojavi se trend koji je istovremeno praktičan i vrlo lagan za nošenje. Ove proljećne sezone detalji poput čvorova koji krase brojne odjevne komade, trend su koji se vraća u velikom stilu.

Ovog proljeća stiže trend koji će vam se dopasti!

Čvorovi, bez puno muke, daju suptilan i trendi obrt svakodnevnim odjevnim komadima. Ovaj trendi modni detalj danas krasi gotovo sve odjevne komade od kojih se posebno ističu košulje, haljine i suknje. Jedan ili više čvorova koji sužavaju predimenzionirane krpice, ovog će se proljeća pokazati kao pravi stilski pogodak.Ako kupovanje odjevnih komada s detaljem čvorova smatrate nepotrebnim, isti efekt možete stvoriti s postojećim komadima iz ormara. Predimenzionirana košulja u paru s trendovskom siluetom farmerki, klasična su kombinacija koja će dodatno doći do izražaja ako kraj košulje svežete u mali, ali efektan čvor.


Ponuda butika dovoljno govori o rastućem trendu ovog modnog detalja koji krasi brojne komade iz proljećnih kolekcija.

 

T-portal/Pinterest

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.