Neodoljiva Nina Piccalino maksi haljina

Nakon duljeg vremena spremile smo novi post. Ovoga puta neću puno pisati nego vas pustiti da uživate u posebnom i meni predivnom vintage komadu iz kolekcije Nine Piccalino, te ljetnoj zadarskoj večeri uhvaćenoj na fotografiji.

Neodoljiva Nina Piccalino maksi haljina

Ovaj biser pronašla sam prošli tjedan u svojoj omiljenoj second hand trgovini u Zadru i zaljubila se na prvi pogled, a sudeći po komentarima i upitima na facebooku, sviđa se i vama. :) Za večernju šetnju gradom kombinirala sam je na jednostavne nude sandale u grčkom stilu, dok bih je za izlazak kombinirala na nude sandale na visoku petu. Prva pomisao kad sam vidjela haljinu bila je: romantična ljetna večer, topli povjetarac koji nosi miris mora i borova te zvuk cvrčaka :) Tako je savršena za stvaranje predivnih ljetnih uspomena koje će se pamtiti dugo dugooo i pomoći mi da preživim još jednu zimu. 

Uživajte u ljetu i čitamo se uskoro.... 

Više fotografija pogledajte na: http://audreysdreamfashion.blogspot.hr

Photo by: Marta Pleško

Haljina: Second hand

Sandale: Francesca

Audreysdreamfashion

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.