Kako se nosi Gingham suknja

Piše: Ivana Marković, blog Bambolai

Gingham trend, odnosno trend kockastog dezena, totalno je zavladao ovog leta. Možemo ga povezati sa retro pokretom, i te kako prisutnim u modi i setiti se filmskih diva starog Holivuda koje su ovaj trend uspešno lansirale.

Kako se nosi Gingham suknja

U modi se sve vrti u krug, samo se dodaju neki novi savremeni elementi, a suština priče ostaje ista. Tako i vi lako možete izabrati svoj omiljeni komad odeće u gingham dezenu i ponosno prošetati ulicama grada.

Gingham
 bih pre preporučila za raznovrsne dnevne prilike i ukoliko vam je dosadio klasičan crno-beli dezen, možete se odlučiti i za neku drugu koloritnu šemu.
Tako sam se ovog puta, ja odlučila za crveno-beli gingham i to u vidu atraktivne asimetrične suknje.

Uskladila sam je uz basic belu majicu i ženstvene sandale sa malom potpeticom, a začinila sam kombinaciju sa kožnim crvenim kaišem, mini torbom iste boje i naočarima mačkastih okvira.

Gingham može izgledati upadljivo pa vam preporučujem da se odlučite samo za jedan komad u ovom uzorku, a ostatak kombinacije treba da vam bude sveden i jednobojan.

Nadam se da vam se dopadaju fotografije i da se slazete sa mnom da uz gingham suknju jednostavno možete izgledati slatko i trendi.
Ukoliko ste možda propustili post u kome nosim divnu gingham haljinicu, samo kliknite ovde.