Ultra popularne jesenje kombinacije u aktuelnim jesenjim bojama 2.dio

Ultra popularne jesenje kombinacije u aktuelnim jesenjim bojama 2.dio

Prije nekoliko dana predstavili smo vam 19 modernih jesenjih kombinacija i kao što smo i obećali, slijedi 2.dio i još 19 kombinacija modernih ove jeseni.  Ukoliko ste propustili 1.dio ovog članka, možete ga pogledati ovdje.

Moda uvijek ide korak ispred nas i već se uveliko zna kakve su jesenje kolekcije i koji su to najnoviji jesenji trendovi.  Jesen nam je na vratima i vrijeme je da i mi pogledamo šta je to što nam moda diktira ove sezone.

Kao što smo se i uvjerili objavljujući  odjevne kombinacije na našoj fb stranici, sigurni smo da nema boljeg načina za to od gotovih kombinacija gdje dobijate potpunu sliku o tome šta se dešava u svijetu mode -  od aktuelnih odijevnih predmeta, pa do cipela, torbi, aksesoara…

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.