Kandit čokolade postale su Kandi Choco Dream!

Pod novim brandom KANDI CHOCODREAM potrošačima se nudi već prepoznati  kvalitet  Kandit čokolada zaokružen novim vizuelnim identitetom. Nove čokolade kreirane su za vas, sve ljubitelje vrhunskog kvaliteta, od najfinijih probranih sastojaka. Osjetite savršenstvo idiličnog, nježnog i bogatog ukusa Kandi čokolada.

Kandit čokolade postale su Kandi Choco Dream!

Vrijeme je za nove početke, novu ljubav, novu kolekciju vrhunskih čokolada i deserta Kandit Prestige…

Uživajte u čarobnim trenucima idiličnog, nježnog i bogatog ukusa visoko kvalitetne čokolade i probranih dodataka koji se prepliću u novoj ekskluzivnoj liniji čokolada i deserta Kandit Prestige.  Prepustite se savršenom skladu ukusa i pronađite svoj luksuz među čokoladama Kandit Prestige - istinski doživljaj čokolade.  

Potrošači su prepoznali vrhunske proizvode kao i međunarodne institucije. U Kanditu sa ponosom ističu i prestižno priznanje Superior Taste Award za vrhunski kvalitet Kandit Prestige drageea proizvoda -  priznanje jedne od vodećih svjetskih organizacija, International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa, koja ocjenjuje kvalitet proizvoda.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.