Izaberite prolaz i otkrijte šta on govori o vašoj ličnosti

Odaberite jedan prolaz. Iznenadićete se koliko vaš odabir govori o vama.

Izaberite prolaz i otkrijte šta on govori o vašoj ličnosti

Vjerojatno nećete saznati nešto što već ne znate o sebi, no možda osvijestite nešto što do sada niste. Zanimljivo i zabavno u svakom slučaju. Pokušajte!

1. Vaš put je put oslobađanja

Vi ste osoba kojoj treba mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari odrađivali na svoj način. Više volite životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvijek imate više opcija. Nikada ne želite biti sputani i ograničeni. Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima. Radije ćete se mirno oduprijeti. Ne volite žurbu, volite vrijeme za uživanje u životu. Ponekad ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. Vaš put je put privatnosti

Volite putovati sami, razmišljati, analizirati, donositi zaključke. Težite ugodnom životnom putu u kojem ima mjesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mjestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svijet gledate na poseban način. Često i drugi imaju koristi od vaših savjeta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumijevanja za druge.

3. Vaš put je živopisan

Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba i želite sve da isprobate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i ljepotom... Za vas je čar života put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvijek želite saznati više. Uvijek započinjete prvi razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi se uvijek smiju u vašem društvu.

4. Vaš put je uzbudljiv

Uvijek idete naprijed u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posljedice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite prkositi pravilima i često ste nemarni. Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite iskoristiti vrijeme koje vam je dano.

5. Vaš put je put stabilnosti

Vi ste u vječnoj potrazi za mirom i niste prezahtjevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad se jednostavno ne želite potruditi. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i ugodan. Volite znati u što se upuštate i kad god je to moguće odabirete lakše izbore. Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste i znate podržati okolinu. Poznati ste po svojoj dosljednosti.

6. Vaš put je put tišine

Cijenite samoću u svim područjima života. Može proćI dugo vremena, a da vi ni ne osjetite da ste bili sami. Volite mir i tišinu. Želite upiti sve lijepo iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje. Ne volite gužvu, ali volite ljude. Cijenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

 

dnevno.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Paradajz

RECEPT
DANA

Slatka pileća marinada

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.