Manifestacija Čokolada&Vino 14. i 15. februara u podgoričkoj Delti

Izbor najljepše dekorisane torte, degustacija čokolade i vina, zanimljivi prateći sadržaji

Drugo izdanje manifestacije Čokolada i Vino biće održano 14. i 15. februara u šoping molu Delta City u Podgorici, u organizaciji marketing agencije Incognito. Ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina imaće i ovog puta priliku da se u toku dva dana upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode u prijatnoj atmosferi.

Manifestacija Čokolada&Vino 14. i 15. februara u podgoričkoj Delti

Prošlogodišnju manifestaciju, koja je održana tokom prvog vikenda u martu, posjetio je veliki broj ljubitelja čokolade i vina iz svih krajeva Crne Gore, a  organizatori i za ovaj put pripremaju vrlo zanimljive sadržaje.

„Osim zabavnih sadržaja i degustacije proizvoda, ovog puta ćemo organizovati izbor najljepše dekorisane čokoladne torte.  Prijavljivanje je počelo 02. februara, a pravo učešća imaju lica i privredni subjekti koji se komercijalno bave izradom torti i kolača. Maksimalna dozvoljena težina torte je 6 kg, a dimenzija postolja ili tacne na kojoj torta stoji ne može biti veća od 40x40 cm. Torta može biti dekorisana fondanom, marcipanom ili nekom sličnom dekor masom, a temu mogu odabrati takmičari. Broj takmičarskih mjesta je ograničen na 20, a prijavljivanje se vrši slanjem poruke u inboks facebook stranice Čokolada&Vino. Potrebno je poslati ime i prezime učesnika ili naziv privrednog društva, a prijavljivanje traje do 12. februara ili dok se ne popune sva takmičarska mjesta. O najljepše dekorisanim tortama odlučivaće posjetioci manifestacije, glasanjem na licu mjesta, a organizator će autorima 3 najljepše torte uručiti specijalne plakete, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.Osim izbora najljepše dekorisane čokoladne torte, u toku manifestacije biće održana radionica izrade dekorativnih elemenata za torte, koju će voditi Branka Vukčević iz radionice kolača „Moja slatka radionica” iz Sutomora. Radionica će biti otvorenog tipa i trajaće  45 minuta.Manifestacija Čokolada i Vino trajaće tokom vikenda, 14. i  15. februara, u terminu od 10 do 22 časa.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.