Kako sami da ošišate dugu kosu- VIDEO

Uvijek je bolje da vas ošiša profesionalac, ali može se dogoditi, iz ovog ili onog razloga, da to morate učiniti sami. U toj situaciji, postoje dva načina kako možete da se ošišate. Oba zahtijevaju minimalno truda i znanja, a i biće gotovo u trenu.

Kako sami da ošišate dugu kosu- VIDEO

Jerome Lordet, frizer iz Pierre Michel Salona u videu pokazuje kako najjednostavnije ošišati dugu kosu, a što možete sami bez puno muke učiniti kod kuće. 


Jedan način je da svu kosu povučete preko glave prema naprijed, pažljivo raščešljate i odrežete ravno na mjestu gdje završavaju najkraći dijelovi. Tako ćete zadržati jednaku dužinu iza, a naprijed ćete dobiti nekoliko slojeva. 

S druge strane, ako želite da sve bude ravno, počešljajte kosu uz lice i s polovine zadnje strane dovucite kosu bočno, pa svaku polovinu dobro raščešljajte, okrenite glau na stranu i prerežite (to je malo teže učiniti sam). Ovo je jedini način da dohvatite kosu sa zadnje strane i iako neće biti savršeno, frizura će vam biti dovoljno dobra za 'prvu ruku'. 

 

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.