Uljepšajte sebi i njemu život...
Usvojite psa iz azila

Uljepšajte sebi i njemu život...<br>Usvojite psa iz azila

Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji Društva za zaštitu životinja iz Podgorice i JP Čistoća, podgorički azil za bezdome i napuštene kućne ljubimce postoji već deset godina.

Svi psi koji su dati na udomljavanje su pregledani od strane veterinara, sterilisani (ne mogu se razmnožavati), vakcinisani protiv bjesnila, očišćeni od endo i ekto parazita i svaki pas se u azilu mikročipuje.

Sve navedene veterinarske intervencije obavljaju veterinarske ambulante MontVet i Anima vet. Veterinari tih ambulanti garantuju da su psi koje udomite potpuno zdravi a vlasnici dobijaju zdravstveni karton sa svim informacijama o psu i upisanim brojem mikro čipa.

Prijavite se za usvajanje kućnog ljubimca!

Pošaljite poruku: IME_PREZIME_TELEFON na broj 067 522 087
ili kontaktirajte direktno azil na broj: +382 69 777 021

Silvija

Mješanka belgijskog ovčara pa se opravdano diči sledećim karakteristikama: vrlo inteligentna, lako se socijalizuje, veoma je vesela i razigrana. Obzirom na to da je rasa poznata po tome da porodicu u kojoj živi doživljava kao svoje stado, ova dvogodišnja umiljata ženka nestrpljivo čeka svoju prliku da to i dokaže.

Nera

Dvogodišnja mješanka doge, neobične boje i divnog stasa. Dokazala nam je da obožava djecu, druge pse pa čak i mačke. Vedre je naravi, poslušna, voli igru i prosto svojom prirodom mami na to. Neru toplo preporučujemo vama koji tražite psa koji vas ama bas nikada neće natjerati da se naljutite i povisite ton.

Bond

Star je oko dvije godine. Jedan je od mnogih sa tužnom pričom, ostavljen na vratima azila u ranim jutarnjim satima. Ovaj pas je odličan čuvar, odan, poslušan, i veoma stabilnog karaktera, ima dobro čulo mirisa, pokretan je, hrabar i jak te je idealan ljubimac i čuvar.

 

Tekst preuzet iz časopisa Montenegro Family

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.