DAN SUNCA 2011.

DAN SUNCA 2011.

Dječiji događaj DAN SUNCA održaće se peti, jubilarni put u Podgorici, 17. septembra u šoping molu Delta City. Mališani će imati priliku da se dobro zabave, usvoje nova znanja i dobiju poklone.

Ovogodišnji DAN SUNCA trajaće od 10 do 20 časova i imaće tri cjeline. Prva cjelina, koja počinje u 10 i završava se u 13 časova, i ove godine je posvećena kreativno-edukativnim radionicama u okviru kojih će djeca steći nova znanja i dobiti poklone kao nagradu za uloženi trud.

Od 13 do 15 časova mališani će se zabaviti tokom sportsko-zabavnih aktivnosti i na licu mjesta se oprobati u fudbalu, gimnastici, atletici, tenisu, šahu i plesu.

Posljednju cjelinu, koja traje od 17 do 20 časova, upotpuniće kolažni program u okviru koga će nastupiti djeca JU “Zavoda za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine“. Radovi djece iz ovog zavoda će takođe biti izloženi u šoping molu tokom cijelog trajanja manifestacije. Nakon njihovog nastupa biće održana lutkarska predstava “Dobro jutro, laku noć”, a zatim će uslijediti proglašenje Sunčanih kumića - pobjednika nagradne igre "Sunčani zadatak", koja će trajati 7 dana prije samog događaja.

Za kraj je ostavljena velika rođendanska žurka tokom koje će mališani moći da učestvuju u interaktivnoj igri i zaslade se tortom.

Vidimo se na Danu Sunca.

SUNČANI POZDRAV!

Više informacija o "Sunčanom zadatku" koji počinje za par dana možete saznati ako pratite FB stranicu DAN SUNCA  (www.facebook.com/pages/Dan-Sunca/258782267472995 )

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.