Top 10 stvari koje djeca najčešće kriju od roditelja

Bez obzira na uzrast, djeca i tinejdžeri su veoma mudri i taktični u skrivanju svojih postupaka od roditelja.

Top 10 stvari koje djeca najčešće kriju od roditelja

Donosimo vam spisak top deset dječijih tajni, sastavljen na osnovu brojnih sprovedenih ispitivanja.

1. Pušenje

Tinejdžeri uvijek kriju od roditelja da puše.  Tako se i jedna tinejdžerka krila u autima stranaca da njena majka ne bi saznala da puši.

2. Seks

Tinejdžeri skoro pa nikada neće reći roditeljima kada su imali prvi seksualni odnos. Zabilježen je slučaj kada je jedna tinejdžerka ostala u drugom stanju i prvih sedam mjeseci nije rekla majci šta se dešava. Majka, vjerovali ili ne, nikada nije primijetila promjenu.

3. Maltretiranje

Ako djecu maltretiraju u školi, ona neće uvijek biti spremna da to i priznaju roditeljima. Zapravo, većina siledžija prijeti svojim žrtvama da bi ih ućutkali. Potrebno je da obratite pažnju na znakove nasilja da bi znali da djecu maltretiraju.

4. Šteta

Ako dijete ili tinejdžer ošteti neku stvar koja nije njihova, skoro nikada neće preuzeti krivicu i reći roditeljima šta su uradili. Postoji i slučaj kada je tinejdžer ogrebao kuhinjski sto, ali je to roditeljima rekao tek nakon godinu dana. Želio je da se malo „ohlade“ prije nego im prizna.

5. Testovi

Ako dijete padne na nekom testu, veoma rijetko će to i priznati roditeljima. Uvijek će pokušati da sakriju test. U slučajevima kada je na testu potreban i potpis roditelja, većina će ih krivotvoriti potpis.

6. Momci

Ako djevojka ima momka, ona će to u većini slučajeva kriti od roditelja. Ovo je posebno izraženo kada roditelji ne odobravaju dotičnog mladića. Momci i dalje vole da se ušunjaju.

7. Žurke

Stereotip tinejdžera se povezuje sa žurkama, ali interesantno je da će većina njih glumiti kao da žurke uopšte ne postoje.

8. Gdje su bili

Neki tinejdžeri idu kod prijatelja pod izgovorom da će učiti. Međutim, veliki broj njih završi na nekoj žurci. Interesantno je da su djeca, kao i odrasli, osvetoljubiva i znaju lagati.

9. Droge

Ilegalna upotreba droge je veoma popularna. Zapravo, svi koji je koriste nikada to neće priznati roditeljima.

10. DomaćI zadaci

Djeca „zaborave“ da spomenu da imaju domaći zadatak da bi se mogla igrati. Obično će priznati da imaju domaći tek veče prije škole.

 

minimagazin.info

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.